Goed geïnformeerd de Stad in Alkmaar
deStadin.nl logo
Donderdag, 24 juli 2014
U bent niet ingelogd.
:: deStadin > Alkmaar > Informatie

deStadin.nl informatie


Informatie over deStadin.nl

Geachte bezoeker, welkom op deze regionale informatie website. Hier vindt u alle stap- en winkelinformatie waar u naar op zoek bent. Kijk voor de beste aanbiedingen in de folder voor shoppen en stappen. deStadin.nl biedt u niet alleen een overzicht van de beste koopjes en het meeste voordeel uit uw regio, maar ook van alle andere acties, activiteiten en evenementen, georganiseerd bij u in de buurt. Hier ziet u over welke onderwerpen u waar informatie kunt vinden op deStadin.nl


Openingstijden en locatie van een adverteerder opvragen

U kunt meer informatie over een adverteerder krijgen door met uw muis op de advertentie te gaan staan en op uw linker muisknop te drukken. Als de gegevens van de adverteerder bekend zijn, dan krijgt u de adresgegevens en openingstijden te zien.


E-mail Alkmaar-folder

U kunt eenvoudig op de hoogte blijven van de mededelingen op deStadin.nl door u op te geven voor de e-mail Alkmaar-folder. Kijk hier hoe de e-mail folder eruit ziet en om u op te geven.


Advertenties en andere items kunt u zo afdrukken en/of opsturen

Ziet u een interessante advertentie, dan kunt u deze uitprinten of opsturen door met uw muis te klikken op het desbetreffende icoontje bij het item. Er verschijnt dan een afdrukbare of emailbare versie van de advertentie op uw scherm. Deze kunt u dan direct afdrukken en/of emailen.


Een evenement aankondingen

Wilt u een activiteit aankondigen die op deStadin.nl thuishoort, stuur de aankondiging dan op als plaatje naar onze redactie. Vermeld daarbij ook de gewenste looptijd. Vervolgens bekijkt de redactie of de aankondiging wordt geplaatst.


Op en top winkelen en genieten in uw regio

Wij wensen u alvast veel winkel- en stapplezier en zien u graag terug op onze site voor de meest actuele aanbiedingen en activiteiten. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maar willen ons product natuurlijk graag verbeteren. We zijn dan ook zeer blij met feedback van uw kant. Dus als u klachten of wensen heeft, dan vernemen wij die gaarne van u via dit formulier.


Informatie gebruiken van deStadin.nl op uw eigen website

deStadin.nl vindt het belangrijk om de informatie van winkels en horeca zo veel mogelijk via internet te verspreiden. Om dat te bevorderen zijn er verschillende kanalen gemaakt waarmee andere website de informatie op deze website kunnen gebruiken. Kijk bij syndicatie mogelijkheden voor meer info. U kunt b.v.:


Vragen en antwoorden over deStadin.nl

Voor bezoekers:

Welke informatie kan ik vinden op deStadin.nl?
Ik wil graag een advertentie uitprinten, kan dat?
Is er ook informatie over café's en restaurants op deStadin.nl te vinden?
Kan ik de advertenties naar mij toegestuurd krijgen vie email?

Voor adverteerders:

Hoe kan ik op deze webiste adverteren?
Ik ben particulier, kan ik ook adverteren op deze site?
Is adverteren op deze website iets voor mij?
Is adverteren op deStadin.nl duur?
Kan ik als adverteerder ook voor andere looptijden kiezen?
Hoe zie ik of mijn advertentie werkt?
Kunnen bezoekers van mijn advertentie doorklikken naar mijn eigen website?
Ik heb weinig kennis van internet en computers, is adverteren op deStadin.nl dan niet te ingewikkeld voor mij?
Ik heb geen aanbiedingen, kan ik dan wel adverteren?

Welke informatie kan ik vinden op deStadin.nl?

Op deze site staan alle advertenties verzameld van winkels en horeca- gelegenheden gesorteerd op regio. De advertenties komen direct van de ondernemers zelf en informeren u over actuele zaken aangaande hun winkel of café/restaurant. De verschillende advertenties zijn voor uw gemak overzichtelijk ingedeeld naar categorie. Daarnaast kunt u van elke adverteerder zijn of haar openingstijden en locatie opvragen.
Ook evenementen georganiseerd in de regio worden op deze website aangekondigd.

Ik wil graag een advertentie uitprinten, kan dat?

Jazeker. Als u uw muis op de desbetreffende advertentie plaatst en op de rechter muisknop klikt, dan kunt u de advertentie uitprinten. U krijgt dan een afdrukvoorbeeld te zien en kunt vervolgens op de knop "printen" drukken om de advertentie af te drukken.

Is er ook informatie over café's en restaurants op deStadin.nl te vinden?

Jazeker, niet alleen winkeliers adverteren op deze website, maar ook café's en restaurants. Het is natuurlijk heerlijk om na een lekker dagje winkelen na te genieten onder het genot van een lekker hapje en een drankje. Daarom biedt deStadin.nl ook mogelijkheden voor horeca ondernemers om hun actuele informatie en aanbiedingen op deze site te plaatsen.

Kan ik de advertenties naar mij toegestuurd krijgen vie email?

Momenteel nog niet. Aan deze dienst wordt gewerkt. Binnenkort kunt u zich opgeven voor de mailinglijst. U geeft hierbij de door u gewenste regio's en categorieën aan en vanaf dat moment bent u altijd op de hoogte van de meest actuele aanbiedingen en evenementen bij u uit de buurt.

Hoe kan ik op deze webiste adverteren?

U kunt gratis op deze website adverteren, als u een detaillist of horeca-ondernemer bent en ingeschreven staat bij de kamer van koophandel. Klik op deze link en u kunt zich direct inschrijven.
Daarnaast kan elk bedrijf, instelling of kantoor gebruik maken van de betaalde advertentie ruimtes op deze website. U kunt gericht bepaalde groepen gebruikers bereiken met uw advertentie. Voor meer informatie over adverteren: klik hier.

Ik ben particulier, kan ik ook adverteren op deze site?

Nee. Gratis adverteren op deze site is voorbehouden aan winkels en horeca. U moet over een inschrijving bij de kamer van koophandel beschikken om u aan te kunnen melden als adverteerder. Wel kunt u natuurlijk gebruik maken van de betaalde advertentieruimte op de website.
Als u een aankondiging voor een evenement heeft, dan kunt u deze naar onze redactie opsturen. De redactie beslist dan, of de aankondiging wordt geplaatst. Deze service is ook gratis.

Is adverteren op deze website iets voor mij?

Als u ondernemer bent en u vind het bereiken van winkelend publiek een interessante doelgroep, dan is adverteren op deze website iets voor u. Met een advertentie op deze site bereikt u vele mensen. Mensen die, voordat ze dat stad in gaan, op de hoogte willen zijn van wat u momenteel te bieden heeft. De categorie-indeling van de website zorgt ervoor, dat de mensen die uw advertentie te zien krijgen ook echt op zoek zijn naar het soort producten dat u voert.

Is adverteren op deStadin.nl duur?

Nee, voor detaillisten en horeca-ondernemers is adverteren gratis.
Er zijn ook mogelijkheden voor betaald adverteren. Wilt u bijvoorbeeld graag winkeliers en horeca-ondernemers bereiken met uw advertentie, of u wilt graag het winkelend publiek aanspreken, adverteer dan op deze website. Adverteren op deStadin.nl is goedkoper dan u denkt en kan al vanaf €4 (CPM). Voor meer informatie over adverteren: klik hier

Kan ik als adverteerder ook voor andere looptijden kiezen?

Jazeker, u kunt elke gewenste looptijd invoeren voor een adverentie die u plaatst.

Hoe zie ik of mijn advertentie werkt?

Per geplaatste advertentie wordt bijgehouden hoe vaak deze getoond is aan bezoekers, hoe veel verschillende bezoekers de advertentie hebben gezien, hoe vaak er op de advertentie is geklikt en hoeveel mensen en daarna door hebben geklikt naar uw eigen website. U vindt deze informatie in het overzicht van uw advertenties, in het advertentiebeheer gedeelte. Daarvoor moet u ingelogd zijn.

Kunnen bezoekers van mijn advertentie doorklikken naar mijn eigen website?

Jazeker, bij de informatie over uw openingstijden en locatie staat ook een link die doorverwijst naar uw eigen website. Daarnaast komt de link naar uw website ook in de lijst te staan bij de links op de link-pagina.

Ik heb weinig kennis van internet en computers, is adverteren op deStadin.nl dan niet te ingewikkeld voor mij?

Nee, het plaatsen en beheren van advertenties is zeer gebruiksvriendelijk opgezet en vereist weinig kennis van internet en/of computers. Als u zelf wel eens op internet surft, dan heeft u voldoende kennis om gebruik te kunnen maken van deStadin.nl.

Ik heb bijna nooit aanbiedingen, kan ik dan wel adverteren?

De advertenties op de website hoeven niet noodzakelijk over aanbiedingen te gaan. U kunt alles adverteren, waarvan u de bezoekers op de hoogte wilt stellen; denk bijvoorbeeld aan een nieuwe collectie of iets anders waar u de aandacht op wilt vestigen. De enige voorwaarden die gesteld worden, zijn dat de advertenties actueel zijn en voor een bepaalde periode gelden. Op die manier staat er namelijk altijd weer nieuwe en actuele informatie voor bezoekers op de website.

terug terugHier opgeven voor Alkmaar-folder

Bekijk de actuele Alkmaar-folder in PDFBookmark deze pagina